Goddess Bliss Retreat - Spania høst 2017

GODDESS BLISS RETREAT

SPANIA 18 - 25.  november 2017
La den feminine energien få være kilden til å finne hjem i hjertet og røtter, i din kraft av hvem du er. 

bilde-suryalila4-space.png


FERIE, FRITID OG EGENTID:

Bli med en uke til Suryalila, et fantastisk sted og et nærende miljø for kropp og sinn. Denne uken vil du få daglige yoga og meditasjonsklasser (og en liten dæsj med essensielle oljer), spesielt satt sammen for kvinner for å støtte kroppens systemer for energiflyt, regenerering og tilheling, med tanke på heling og helse.

Denne retreaten er for deg som ønsker å lære et verktøy for å ta vare på og løfte deg selv ved help av yoga, meditasjon og essensielle oljer.

Vi starter rolig slik at alle kan være med, og introduserer nye verktøy fra yoga i en organisk utvikling. Du kan gjøre alt ut fra ditt eget utgangspunkt, derfor kan både erfarne og nybegynnere få utbytte av denne retreaten.


Tidligere deltaker sier:

"Dette har vært en "life changing" opplevelse, jeg føler meg mer avbalansert, spenninger har løsnet, jeg har mindre smerter i kroppen og har fått verktøy som er helt essensielle for å hjelpe kroppen til å få mindre smerter og som jeg kan ta med meg i hverdagen min".

 bilde-suryalila-2-space.png


RETREATEN

Du vil få meditasjon- og yogaklasser om morgenen, og ettermiddagsklasser som er enkle, informative, inspirerende, dyptgående, transformative og inspirerende, og mulighet til å synke tilbake og hvile i restorative øvelser og dyp avspenning. 

Det vil også bli forum hver dag hvor vi tar opp ulike tema fra yogapraksisen.

Du vil lære om chakrasystemet og vårt og hvordan kvinner prosesserer tanker, emosjoner og hvordan dette påvirker kroppen og vår vitalitet. 

Og ikke minst en fordypning i hva yoga egentlig er og få konkrete helende verktøy for kroppen og sjelen, og komme hjem i deg selv som kvinne.

Og ikke minst vil du få noen støttende dråper med essensielle oljer :)

Alt vil være relatert til vårt daglige liv og lett å anvende selv når du kommer hjem.

Dette er verktøy som endrer ditt liv!

Klassen vil være enkle, myke og tilgjengelige for alle nivå, basert på Deva Yoga.

Du trenger ingen erfaring med yoga og meditasjon for å delta.

(Dette er plass til 15 personer. Denne retreaten forventes å bli fullboket)

 bilde-suryalila-space.png


PROGRAMMET

(med forehold om endringer)

  • 08.00 - 09.30: Morgen-meditasjon og yoga

  • 09.30 Frokost

  • 11.00 - 12.00: Forum (hva gjør vi egentlig i yoga-klassene og hvordan virker det?)

  • 12.00  Egentid

  • 13.30  Lunsj

  • 14.30 Egentid

  • 17.00 - 18.30: Yogaklasse

  • 19: Middag + egentid

  • 21: Meditasjon for den som ønsker

En av ettermiddagene er det mulighet for å ta oss fri fra programmet for å ri på hest eller besøke en av landsbyene i nærheten (valgfritt og ikke inkludert i prisen).


SURYALILA

Nydelige Suryalila Retreat Senteret Sør i Spania, ligger rolig og idyllisk til vekk fra byens stress og mas.

Suryalila gir muligheter for utendørs saltvannsbad, hammocks og lounge for hvile, en idyllisk innendørs og utendørs spiseplass, butikk for organiske olivenoljer fra Suryalilas egne olivenlunder, nydelige tursteder, grønnsakshager og frukttrær.

Suryalilas kjøkken er spesialisert på gourmet vegetarisk kosthold i internasjonal klasse, og bruker friske, lokale organiske råvarer fra området rundt Suryalila. 

Kjøkkenet tilpasser også maten for deg som har glutenallergi eller laktoseintoleranse. 
Les mer om Suryalila

Suryalila tilbyr massasje og andre behandlinger (Behandlingene inngår ikke i prisen, og avtales når du ankommer Suryalila.

Og dersom du har lyst å ta en tur på hesteryggen, enten du er nybegynner eller ei, er det mulig å ri i de nydelige åsene og landskapet rundt Suryalila (bestilles på forhånd hos Suryalila)

Og ikke minst du er hjertelig velkommen til å gå turer i i området rundt.

 bilde-suryalila-3-space.png


RETREATENS YOGALÆRERE


Katrine Berge
 (ERYT500, C-IAYT) har praktisert yoga og meditasjon siden 1996, er registrert erfaren yogalærer på avansert nivå i Yoga Alliance og sertifisert Yogaterapeut hos Internatinal Association of Yoga Therapists. 

Katrine er grunnlegger av Deva Yoga Institute og Deva Yoga Theray Programs og utvikler av DevaYoga-utdanningen for helsepersonell og yogalærere. Deva Yoga bruker først og fremst yoga og meditasjon for lindring, bedring og forebygging av muskel og skjelettlidelser og langvarige smerter.

Katrines største egenskaper er å løfte andre opp gjennom egen verdighet og integritet. Hun bruker den feminine kraften i enhver kvinne som en del av tilhelingsprosessen. Katrine tilbyr utdanninger, events, klasser, workshops, retreats og foredrag både i Europa og USA.

Sidsel Særvoll Jacobsen psykomotorisk fysioterapeut siden 2002. Sidsel er Deva Yogalærer, Mindful yogalærer og Integral Yogalærer. Hun jobber til daglig ved Regional døgnenhet for spiseforstyrrelser ved NLSH og har undervist i yoga siden 2012.

"Sidsel er svært kunnskaprik og kombinasjonen som fysioterapeut og Deva Yogalærer samt lang erfaring, gjør Sidsel til en svært dyktig instruktør som får frem de viktige detaljene og samtidig gjør det enkelt og forståelig. Og hun har et behagelig vesen det er godt å være rundt" (Katrine Berge - grunnlegger av Deva Yoga).

bilde-sidsel-og-katrine-space.png 


PRAKTISK INFORMASJON

Matallergi: Gi beskjed ved påmelding. Kjøkkenet i Suryalila har lang erfaring med tilpasning av mat for allergier.

Transport: Vi ankommer Suryalila lørdag 18. nov og drar lørdag 25. nov Det er litt mindre enn 2 timers kjøretur fra Malaga. Du er selv ansvarlig for å bestille fly. Nærmeste flyplass er Malaga. 

Katrine er behjelpelig med å koordinere transport fra Malaga til Suryalila den 18. nov. Biltransport tur/retur varierer i pris avhengig av hvor mange som deler bil, men ligger vanligvis på ca 30 euro pr tur.

Du bestiller selv fly. SAS, Norwegian og Ryan Air flyr til Malaga. I dette tilfellet vil jeg anbefale å ta sikte på å lande i Malaga ca kl 16 - 18. Dersom du trenger en overnatting i Malaga før eller etter retreaten, anbefales et koselig og rimelig hotel nær flyplassen og stranden Hotel Picasso (booking.com).

Vi tar sikte på å ankomme Suryalila til middag ut på kvelden den 18. nov. Programmet starter rolig med yoga morgenen den 19. nov. og avsluttes med kveldsmeditasjon den 24. nov. Den 25. nov er reisedag, hvor vi drar tilbake til flyplassen etter frokost.


Ta med:

  • solkrem og solbriller
  • håndduk til bassenget og til rommet er ikke nødvendig å ta med
  • behagelige klær til å gjøre yoga i
  • noe å skrive med og på
  • fotoapparat (minner og venner for livet)
  • gode sko for å gå tur (?)
  • jakke eller sjal til kvelden
  • husk reiseforsikring ev europeisk helsekort som bestilles gjennom HELFO (anbefales)

 bilde-suryalila-5-space.png


PRISER:

  • Twin, enkeltseng i rom med to enkeltsenger: kr 11 350 (kun få igjen)

  • Superior, Rom med dobbeltseng, delt bad, for 1 person: kr 12 750 (utsolgt)

  • Deloux, Rom med dobbbeltseng, privat bad, for 1 person: kr 13 800  (utsolgt)

Prisene inkluderer: 7 netter opphold, 3 yoga og meditasjonsklasser pr dag, 3 deilige organiske, vegetariske måltider pr dag, te, kaffe, vann, frukt, gratis bruk av wifi, yogarommet, yogabiblioteket og svømmebasseng.

* transport til og fra Suryalila, behandlinger/ massasje/ utflukter, vin/enkelte drikke og snacks, reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Se forøvrig under betingelser og vilkår.

 

PÅMELDING

Meld deg på her for respektive rom (klikk på det rommet du ønsker å bestille, så kommer du til riktig bestilling):

OBS: Ved innsendelse av påmelding vil du bli belastet med et beløp på kr 2900 som er depositum for å holde av din plass. Depositum blir ikke tilbakebetalt om du avbestiller retreaten. Etter 1 mnd blir du belastet med det resterende beløpet (les mer under betingelser og vilkår)


Har du fremdeles spørsmål?
 
Ta gjerne kontakt med Katrine: post@katrineberge.com
eller les mer på katrineberge.com

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant
Order summary

Goddess Bliss Retreat - Spania høst 2017

NOK 11,350
Total due NOK 11,350

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

BETINGELSER OG VILKÅR:

  • Prisen på retreaten er avhengig av hvilket rom du bestiller i henhold til rompriser og inkluderer: 7 netter opphold, retreatprogram i 6 dager, 3 måltider pr dag, te, kaffe, vann, frukt, gratis bruk av wifi, yogarommet, yogabiblioteket og svømmebasseng

  • Fly, transport til og fra Suryalila, behandlinger/ massasje/ utflukter, vin/enkelte drikke og snacks, reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. 

  • Ved innsendelse av påmelding vil du bli belastet med et beløp på kr 2900 som er depositum for å holde av din plass. Depositum blir ikke tilbakebetalt om du avbestiller retreaten. Etter 1 mnd blir du belastet med det resterende beløpet. 

  • Du har 14 dagers angrefrist etter innsendt påmelding, dersom dette skjer før den 1. september. Dersom avmelding etter 1. sept, vil du få tilbakebetalt pengene kun dersom noen andre fyller din plass.
     
  • Deva Yoga Institute er medlem i Reisegarantifondet, rgf.no


HAR DU SPØRSMÅL?

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt dersom du har du spørsmål og trenger mer informasjon:

Katrine Berge  
www.katrineberge.com    
post@katrineberge.com  
tlf +47 456 16 263