Deva Yoga kurs - høst 2017

DEVA YOGA - KURS HØST 2017

DEVA-YOGA-KURS-email.png


Dette er et ukentlig kurs for deg som ønsker en myk og terapeutisk yogaform med fokus på muskel og skjelettsystemets helse og funksjon.

Vi søker å integrere pust, bevegelser og bevisstgjøring for frigjøring av spenninger i muskler og bindevev, utforske yogaens potensiale for tilheling av nakke, rygg, hofter og bekken.

Deva Yoga anerkjenner kvinnens anatomiske og energetiske forhold gjennom myke bevegelser, chakrasystemet og meditasjon med hensikt å komme i vår egen kraft som kvinne som en del av bedringsprosessen for fysisk og psykisk helse. 

OPPSTART

Torsdager 19.15 - 20.45, fom 14. sept tom 14. des (bortsett fra uke 40 som er høstferie og uke 47 da jeg underviser retreat i Spania)
Pris: kr 3470,- (delbetaling 4 deler, se betalingsplan under)
Sted: Deva Yoga Institute, Gamle Riksvei 60 (innkjørsel fra Kristian Bodøgårdsvei)
Kursets instruktør: Yogaterapeut og yogalærer Katrine Berge.

I høst holder vi til i helt nye lokaler på Bodågård! Hjertelig velkommen, jeg gleder meg!

 

PÅMELDING:


Du melder deg på ved å gjennomføre kjøpet under. Nytt av i høst er mulighet for delbetaling i 4 deler (beløpet blir trekt automatisk fra kortet du legger inn i betalingsinformasjonen). 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary

Deva Yoga kurs - høst 2017

NOK 3,470
Total due NOK 3,470

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

VILKÅR:

Påmelding til kurs faller utenfor bestemmelser om angrerett, jfr. Angrerettloven §22 Unntak fra angreretten, pkt m) «(…) tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester.» Det vil si at det ikke er angrerett ved kjøp av yogakurs. Jeg velger likevel mulighet for avbestilling. Se avbestillingsvilkår i avsnittet ovenfor.

  • Ved avmelding fra ukentlige yogakurs innen 14 dager fra påmelding og før kursstart vil du få refundert kursbeløpet minus kr. 500,- i administrasjonsgebyr.
  • Ved avmelding innen 14 dager, men etter kursstart vil ikke kursbeløpet bli refundert. 
  • Vi refunderer ikke kursavgift uansett grunn hvis avmeldingen kommer senere enn 14 dager etter påmelding, eller om kurset har startet.
  • Dersom du har meldt deg på kurs og blir forhindre fra å delta på kurset, kan du bytte over til et kurs i en senere kursperiode, dersom du kontakter oss med ditt ønske før kurset du er påmeldt har startet.